Hieronder staan voorbeelden van mijn werk.

Bekijk mijn volledige portfolio op mijn VIMEO kanaal.

Promotiefilm Spreektrainingen

Promotiefilm Spreektrainingen

In opdracht van Spreektrainingen heb ik een promotiefilm gemaakt, hierin wordt uitgelegd wat men van de training kan verwachten en welke thema’s aan bod komen. Tijdens de filmdag zijn er ook zes losse referentiefilms opgenomen waarin de deelnemers individueel aan het woord komen en hun ervaringen delen.

Nieuwbriefvideo Sion

Nieuwbriefvideo Sion

Voor orchideeën veredelaar Sion in De Lier maak ik een reeks video’s waarin men een kijkje achter de schermen neemt bij Sion, daarnaast komen ook klanten en partners aan het woord over hun “next step”. De video wordt verspreid via de digitale nieuwsbrief en ondertiteld in het Engels, Spaans en Portugees om zo ook de buitenlandse klanten en relaties op de hoogte te houden van actuele ontwikkelingen.

Nieuwsitem Gemeente Den Haag

Nieuwsitem Gemeente Den Haag

Het project Rotterdamsebaan is binnen gemeente Den Haag een groot project. Er wordt een nieuwe snelweg en tunnel aangelegd, vanaf de snelweg A13 naar de Haagse Binckhorst. Om de regio op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, maak ik van verschillende fases video’s die bestaan uit beelden van de werkzaamheden en interviews met betrokkenen.

Aftermovie Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Aftermovie Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseerde Raadslid.Nu een congres waarin (kandidaat-) raadsleden konden deelnemen aan diverse workshops. Ook werd men geïnformeerd over wat er allemaal komt kijken bij vervullen van de rol als raadslid. De aftermovie van dit congres is verstuurd naar alle deelnemers.

Aftermovie Gemeente Westland

Aftermovie Gemeente Westland

Het jaarlijkse Westland Event 2018 werd gehouden bij Royal FloraHolland in Naaldwijk. Ruim 300 ondernemers en organisaties van binnen én buiten de glastuinbouwsector kwamen in Westland bijeen voor een inspirerend congres en aansluitende netwerkborrel. Ik verzorgde de aftermovie die via social media werd verspreid.

Nieuwsitem Gemeente Den Haag

Nieuwsitem Gemeente Den Haag

Om de STiP conciërgebanen binnen gemeente Den Haag te promoten, maakte ik een portret van een conciërge op een basisschool. De video bestaat uit een interview met de directeur van de betreffende school en beelden van de werkzaamheden.

Promotiefilm Solar NRG

Promotiefilm Solar NRG

Solar NRG is een succesvol bedrijf dat zonnepanelen levert aan duizenden woningen. Op regelmatige basis verzorg ik bedrijfsvideo’s voor SolarNRG, in deze video komen actuele projecten aan bod. SolarNRG gebruikt deze video’s binnen hun marketingstrategie om zo een goed beeld neer te zetten van het bedrijf en de voordelen van zonnepanelen.

Commercial Linneweever

Commercial Linneweever

Linneweever optiek in Wateringen heeft elke drie maanden een nieuw thema in hun toonaangevende winkel. Om top of mind te blijven bij klanten en potentiele klanten, presenteert eigenaar Ernest Linneweever elk nieuw thema in de vorm van een commercial. Naast social media en het eigen netwerk wordt de video uitgezonden op TV West en de WOS.

Aftermovie Krajicek Foundation

Aftermovie Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation zet zich in om kinderen aan het sporten te krijgen en hiervoor leuke evenementen te organiseren. Van de jaarlijkse Basketball Tour maakte ik een aftermovie. Om zo voor de kinderen en andere deelnemende partijen een goed beeld te scheppen van deze succesvolle dag.

Videoblog Miss Vitality

Videoblog Miss Vitality

Miss Vitality, sport- en voedingscoach deelt haar ‘7 secrets’ tot een gezonder leven in de vorm van een reeks korte video’s. Bekijk hier Secret 1 – het belang van het drinken van water.

Bedrijfsfilm Valk Versmarkt

Bedrijfsfilm Valk Versmarkt

Valk Versmarkt in Voorschoten benaderde mij voor een aansprekende promotiefilm voor op de website en hun Facebookpagina. De bedrijfsfilm moest versheid en ambachtelijkheid uitstralen. Bekijk hier hoe alle afdelingen compact zijn gevisualiseerd in een bedrijfsvideo van 1 minuut.

Bedrijfsfilm Sofaerde Coaching

Bedrijfsfilm Sofaerde Coaching

In opdracht van John-John van Aerde van Sofaerde Coaching maakte ik een promofilm voor zijn website. In de film kunnen bezoekers van zijn site zien wat voor therapieën, coaching en trainingen hij aanbiedt.

Productfilm BG Installatie

Productfilm BG Installatie

De eigenaar van BG Installatie vroeg me een productfilm te maken, waarin potentiële opdrachtgevers het proces van prefab bekabeling in 60 seconden te zien krijgen. Voor buitenlandse klanten is de bedrijfsfilm vertaald naar het Engels en Duits.

Bedrijfsfilm Balanscoach voor vrouwen

Bedrijfsfilm Balanscoach voor Vrouwen

Balanscoach Sandra Ketterings helpt vrouwen hun balans tussen werk en privé te (her)vinden. In de bedrijfsvideo die ik in haar praktijk opnam, vertelt ze over haar werkwijze. De bedrijfsfilm staat op haar website en Facebookpagina.

Promotiefilm Bayer CropScience

Promotiefilm Bayer CropScience

Voor Bayer CropScience heb ik een promotiefilm gemaakt tijdens de Open Dag over de Foundation-tomaat in Kwintsheul. Doel van de film: klanten informeren over de goede eigenschappen van de nieuwe tomatensoort Foundation. Engels ondertiteld.TOP