Ervaringen van mijn klanten,

zodat jij weet waarom je Lois moet inschakelen.

 • Ik ben groot fan van Lois! Ze heeft meerdere evenementen gefilmd die ik georganiseerd heb voor Reinier de Graaf. Ze legt vast wat gezien MOET zijn door mensen die er niet bij waren. Het videoverslag is de kers op de taart na afloop van ieder evenement. Ik ben trots op dat ik haar heb ontmoet en ze in mijn netwerk wil zijn!
  Karen Aanraad, managementassistent Reinier de Graaf

 • Lois heeft voor DBA de bedrijfsfilm gemaakt en we zijn heel erg tevreden over het eindresultaat. Lois weet heel goed de wensen van de klant om te zetten naar het beeld, waardoor alles heel duidelijk en natuurlijk overkomt. Haar kritische blik maakt het dat het eindresultaat een WOW effect had.
  Joyce de Baan, Directeur DBA

 • Natuurlijk altijd spannend: Good Place 2 Work Rotterdam wilde een nieuwe bedrijfsfilm laten maken maar door wie? Daar waren we echter snel uit. Door Lois New Media. Goede keus. Vanaf het allereerste begin heeft Lois zich zeer betrokken en creatief getoond. De samenwerking, het bedenken en uitwerken van het script, verliep erg prettig. De professionaliteit van Lois is duidelijk terug te zien in de uiteindelijke film. Wij zijn er blij mee.
  Herma van Boven, Bedrijfsleider GP2W

 • Lois heeft voor ons twee bedrijfsfilms gemaakt waar we erg trots op zijn en waar we heel veel positieve reacties op krijgen. Om deze films te maken zijn we een dag met Lois op pad geweest om projekten te bekijken en om een aantal personeelsleden te interviewen. Gedurende het filmen leeft ze zich helemaal in en wordt ze alleen maar enthousiaster. Het is ongelofelijk hoe snel ze voldoende heeft gefilmd om de films compleet te maken. Buiten het feit dat we erg tevreden zijn over de films was de filmdag ook een feestje om mee te maken.
  John van der Valk, Eigenaar

 • DSW Rijswijk heeft Lois ingehuurd voor het maken van korte bedrijfspresentaties. Het doel van deze bedrijfspresentaties was om enerzijds de medewerkers van DSW te laten zien dat werken op locatie ‘leuk’ is en anderzijds om werkgevers een kijkje in de keuken van DSW te gunnen. Lois heeft naar aanleiding van de briefing een kort script geschreven, zodat alle betrokkenen weten wat van hen verwacht wordt. Lois is praktisch en professioneel in haar aanpak en heeft oog voor detail. Mede door de gemaakte korte bedrijfspresentaties hebben een groot aantal DSW medewerkers de stap naar buiten durven te zetten. Iedereen die korte bedrijfspresentaties in wil zetten als ondersteuning voor een project/campagne adviseer ik contact op te nemen met Lois New Media.
  Remco Wijnia, directeur DSW Rijswijk


TOP